La oss i Personlige Opplevelser arrangere en minnerik sommerfest for deg og dine gjester.

Planlegg sommerfesten med oss

En sommerfest kan være for bedriften, venner eller familie, og uansett hva du ønsker kan vi bistå med alt fra planlegging, location, servering og gjennomføring. Personlige Opplevelser har levert utallige sommerfester de siste årene med ulike tema og konsept, og vet å gi deg og gjestene en vellykket opplevelse.

Flere faktorer kan være med på å skape en vellykket sommerfest, noen av disse er:

  • Location
  • Mat og drikke
  • Underholdning og musikk

Det perfekte location

Det er mange variabler som gjør sommerfesten til en suksess. Valg av lokasjon er en av de viktigste, og det kan for eksempel være en hage ved sjøen eller en uteplass med utsikt over hele Oslo. Location med uteplass er en god mulighet for å nyte den norske sommeren, men husk på at været i Norge fort kan snu. Det er derfor lurt å velge location med mulighet for å trekke inn dersom regnet skulle banke på.

Aktivitetene som gir sommerfesten et løft

En sommerfest kan bli ekstra morsom med noen felles aktiviteter for gjestene. Det kan være båttur, rebuser, konkurranser eller andre interaktive spill. Personlige Opplevelser har mange forslag og ideer til gode aktiviteter som løsner på stemningen så gjestene kan oppleve en sommerfest de sent vil glemme.

Fingermat eller treretters?

Servering av mat er alltid en god idé, og det kan være alt fra fingermat, til grillmat og fine-dining. Du kan velge om du vil bestille maten på forhånd som catering, eller om du ønsker å leie inn din egen private kokk. Vi har nært samarbeid med NM kokker og andre profilerte kokker og cateringleverandører i landet.

God musikk skaper god stemning

Vi har en rekke artister og DJs og artister i stallen som kan spille favorittmusikken til sommerfesten. God musikk man kan danse og mingle til setter en standard for stemningen, og god stemning som skaper den gode opplevelsen for gjestene.

Spør oss gjerne om artister og musikere fra vårt Feel Fantastic konsept.

La Personlige Opplevelser arrangere din neste sommerfest

Ønsker du en vellykket og opplevelsesrik sommerfest? Ta kontakt med oss for en profesjonell og solid planlegging og organisering.

 

 

Kontakt oss