La Personlige Opplevelser hjelpe dere med planleggingen så dere kan slappe av og fylle tiden med glede og gode forventninger.

Personlige Opplevelser arrangerer ditt bryllup 

Planlegger du og partneren å gifte dere i nær fremtid er det lurt å starte forberedelsene til bryllupet i god tid. Det er mye å huske på, og mange valg som skal tas. Vi har arrangert mange bryllup gjennom årene og vi vet hvor viktig denne dagen er for dere. Vi hjelper dere så planleggingen og gjennomføringen går uten bekymringer og stress. 

 

Vi vet hva som skal til for at dere skal få deres drømmedag

I planleggingen av bryllupet er det mange valg som skal tas. Noen av de viktigste beslutningene er: 

  • Lokale – Selskapslokale for bryllupet skal passe både antall gjester og gi den rette stemningen. 
  • Meny og drikke – Menyen for bryllupet kan enten ordnes gjennom catering eller ved å leie inn egen kokk. 
  • Underholdning – Bryllupet kan bli ekstra festlig med god underholdning i form av en musiker, en stand-up komiker eller en DJ som spiller din favorittmusikk. 
  • Tema – Ønsker dere at bryllupsfesten skal ha et gjennomgående tema og konsept? 
  • Fotograf – En dyktig bryllupsfotograf kan ta de fineste bilder for å forevige den viktige dagen. 
  • Tema og konsept 

Tema og konsept skaper en rød tråd gjennom hele dagen. Hvilket tema dere ønsker bryllupet skal ha kan være med på å påvirke mange valg og det er lurt å ha et bevisst forhold til tema fra starten slik at planleggingen blir mer målbevisst. Tema kan gå igjen i invitasjoner, pådekking, bordkort, gavelister, program og sanghefter. Vi bistår dere i den kreative prosessen og realiserer deres visjon. 

Det perfekte bryllupslokalet

Lokalet skal romme riktig antall gjester, passe fint til tema og konsept, og gå innenfor den økonomiske rammen dere har satt. Riktig lokale kan være med på å skape den gode stemningen og atmosfæren for bryllupsfesten, men husk at de mest populære selskapslokalene kan ha opptil ett års ventetid. Vi kan hjelpe dere å finne det rette lokalet til rett tid. 

Vi realiserer deres drømmebryllup

Et bryllup skal være en gledens dag. Vi skreddersyr deres drømmebryllup og planlegger innenfor deres ønsker og idèer. Vårt hovedfokus er på at brudeparet og gjestene skal føle seg hjemme og få en minnerik dag.

Kontakt oss for mer informasjon om hvordan vi sammen kan gjøre bryllupsdagen perfekt.

 

Kontakt oss