Med et skreddersydd konsept, prisutdelinger og god underholdning vil dette være eventet alle snakker om.

Prisutdeling og event i ett

Hva med å lage deres egen versjon av Oscar-utdelingen? Eller ønsker dere kanskje en mer tradisjonell prisutdeling hvor dere kårer årets ansatt, årets selger og årets kollega, men med en kjent prisutdeler? Mulighetene er nærmest uendelige og konseptet skreddersys deres ønsker og behov.

En ting er sikkert; vi garanterer en fest de ansatte sent vil glemme.

Det nye julebordet

Vi har arrangert mange Award Show i kombinasjon med julebord og vi lover at dette blir en perfekt avslutning og feiring av et godt år for deg og dine arbeidskollegaer.

Personlige Opplevelser skreddersyr ditt event

Personlige Opplevelsers’ Award Show kjennetegnes av stor kreativ frihet, spennende konsepter og god gjennomføring. For å gi deg et bilde av noe av det som inngår i et vellykket Award Show, kan vi nevne:

  • Et unikt tema og konsept
  • En gjennomført og underholdende prisutdeling
  • Lokale etter ønske og behov med kreativ dekor som følger valg av tema og konsept
  • En nøye utvalgt meny, kun for din bedrift
  • Bred portefølje med kjente artister, DJ`s, konferansierer og stand-up komikere så du
    kan heve eventet til neste nivå

Valg av eventlokale

Den rette lokasjonen er essensielt for at ditt event skal gå på skinner. Lokasjonen skal passe med både tema, konsept og antall festdeltakere, og innby til god atmosfære og stemning. Vi har eksepsjonelt gode avtaler, og sammen finner vi den rette festsalen for det perfekte arrangementet for deg og dere.

Personlige Opplevelser hjelper deg fra start til slutt

Vi har lang erfaring og bred kompetanse innen konseptutvikling, planlegging og gjennomføring av eventer for bedrifter. Vi arrangerer Award Show for både store og mindre bedrifter. Ønsker du et storslått event med et gjennomført konsept, eller et mindre event hvor fokuset er prisutdelingen?

Vi garanterer at vårt Award Show vil være en sikker vinner hos medarbeiderne, og en kveld de sjeldent vil glemme med gode opplevelser og hyggelige minner.

Kontakt oss